Man verdronken door beroemde goochelaar Houdini truc – buitenland (video)

goochelaar India
Goochelen is leuk. Soms gaat het goed en soms gaat het echt goed fout. Het lichaam van een 42 jarige man is aangespoeld in India.

[quads id=1]

De man die bekend staat als de Indiase boeienkoning had zichzelf tijdens een goocheltruc met zware kettingen het water in gegooid. Hij kwam niet meer boven water. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk oook naar de indrukwekkende video. De hele truc is te zien. 1 tip: Doe dit nooit!! Gooi jezelf niet in het water terwijl je vastgebonden bent.

[quads id=1]

Verdronken goochelaar

Nu.nl schreef het volgende hierover. Politie vindt lichaam van Indiase boeienkoning die bij truc is verdronken. Het lichaam van de Indiase boeienkoning die zondag tijdens een truc van de beroemde goochelaar Harry Houdini is verdronken in de rivier Hooghly, is maandagavond 1 kilometer verderop gevonden op de oever.

[quads id=1]

Verdronken

goochelaar India

De 42-jarige illusionist Chanchal Lahiri liet zich voor de truc geboeid aan een ketting met zes sloten afzakken in de rivier met de bedoeling zichzelf te bevrijden. De boeienkoning kwam echter niet meer boven.

[quads id=1]

Fouten gemaakt

Volgens de politie zijn er fouten gemaakt bij het uitvoeren van de act, maar de precieze oorzaak van het dodelijke ongeval wordt nog onderzocht.

De voorzitter van de Indiase broederschap voor illusionisten zegt dat goochelaar  Lahiri de act zeker twaalf keer succesvol heeft uitgevoerd. Hij oefende in zwembaden en rivieren.

Video

Bekijk de volgende video erover:

Bron:

https://www.nu.nl/buitenland/5941173/politie-vindt-lichaam-van-indiase-boeienkoning-die-bij-truc-is-verdronken.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland