Jongeman tijdens het slapen doodgeschoten in zijn woning te Paramaribo – politie Suriname

vakantie Paramaribo
Een 21-jarige jongen is doodgeschoten in zijn woning te Paramaribo. Hij lag te slapen toen er werd geschoten. Zijn moeder heeft het allemaal meegemaakt.

[quads id=1]

Er gaan geruchten op social media dat de jongeman is geschoten door de politie dat is dus helemaal niet waar. Lees ook de reactie van een kennis van de familie daarover. Bekijk onderstaand officieel politie bericht om te lezen wat er is gebeurd en voor de informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden, in het bijzonder zijn moeder, heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

Schietpartij Paramaribo

De politie schreef het volgende hierover: Man beschoten aan de Kinkajustraat te Paramaribo. De 21-jarige Rinaldo Leons is maandag ochtend 17 juni, beschoten door een tot nog toe onbekende persoon op zijn woonadres in de Kinkajustraat te Paramaribo.
De politie van het ressort Latour kreeg telefonisch de melding dat de jongeman was neergeschoten.

[quads id=1]

Zijn moeder was in de woning

De moeder van het slachtoffer verklaarde dat haar zoon Rinaldo in de woonkamer lag te slapen. Dat hij plotseling naar haar toerende met de mededeling dat hij beschoten was. Rinaldo werd vervolgens per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. De schutter heeft op het slachtoffer geschoten nadat hij een beslagplank van de woning deels verwijderd had. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]

In het ziekenhuis overleden

Enkele uren na aankomst in het ziekenhuis te Paramaribo is Rinaldo, Leons overleden ten gevolge van de opgelopen schotverwondingen. Het motief voor het schieten op Rinaldo is vooralsnog niet bekend bij de politie. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van bureau Latour Paramaribo heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Denk hieraan

p.s. Er circuleren berichten op social media dat RL uit Paramaribo was doodgeschoten door de politie. Dat blijkt dus helemaal niet waar te zijn! Lees hieronder de reactie van een een kennis van de familie op het bericht. Houdt u aub rekening met de gevoelens van de nabestaanden:

Beste mensen wanneer het gaat over de 21 jarige RL dan is het absoluut niet waar dat hij als rover door de politie is doodgeschoten deze jongeman is in zijn ouderlijke woning door iemand in zijn slaap beschoten. Wees u voorzichtig met het plaatsen van fake berichten. Wanneer u niet precies weet hoe de vork in de steel zit ga geen nep berichten plaatsen. De droevige familie vrienden etc lezen mee ..ze zijn al een dierbare kwijt weet u wel , beseft u wat u deze mensen aandoet met de valse berichten oordeel en vooroordelen. Het motief van de beschieting is niet bekend ……laat de politie haar werk doen en dan vernemen we wel wanneer het onderzoek is afgerond. Dank u voor uw tijd! RR

Bron:

Man beschoten aan de Kinkajustraat

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland