Zieke Phyllis uit Suriname krijgt steun van 1 voor 12 om naar Colombia te vertrekken (video’s)

1 voor 12 Suriname
Geweldig nieuws voor de 30-jarige Phyllis uit Suriname. Ze krijgt hulp! Ze is ziek en moet naar het buitenland om de enorme tumor in haar mond te laten verwijderen

[quads id=1]

Phyllis vertelde haar verhaal aan de voorzitter van Stichting 1 Voor 12, Louis Vismale. Hij heeft haar een mooi bedrag kunnen overhandigen. Bekijk de link voor meer informatie. En kijk naar de video’s. De 30-jarige vertelt uitgebreid wat haar is overkomen. Deel het bericht met het goede werk van de stichting met iedereen want ze kunnen het niet alleen.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Stichting 1 Voor 12 heeft de 30-jarige Phyllis Paujali, steun een flinke bijdrage gegeven voor haar vertrek naar Colombia. Ze moet naar het buitenland voor medische behandeling. Paujali heeft namelijk een tumor met een kwaadaardige groei aan haar wang. Eerder deze maand deed zij de stichting aan, om hulp te zoeken.

[quads id=1]

Al 4 jaar

Paujali die sinds haar tienerjaren last heeft van haar tandvlees, zegt dat vanaf vier jaren geleden er sprake is van een tumor. Deze was operatief al verwijderd in Suriname. Echter merkte ze tijdens haar zwangerschap in 2016 op, dat de tumor weer was begonnen te groeien. De specialisten besloten toen om haar naar het buitenland te sturen voor medische behandeling. Echter kan zij niet zelf inkomen voor alle onkosten, gezien zij niet werkzaam is.

[quads id=1]

Naar Colombia

Het SZF komt in met de operatiekosten, verblijf, voeding en transport (in Colombia). Paujali moet zelf inkomen met het geld voor het ticket, een borgsom van USD 375 voor onvoorziene kosten en nog enkele onkosten. Paujali heeft door die tumor haar studie op IOL Suriname niet kunnen afronden. “Door dit alles voel ik me in een hoek gedrukt en verstoten. Ik heb sinds me tiener jaren last hiervan, ik heb lang gewacht op dit moment”, zegt Paujali uit Suriname tegenover 1 Voor 12.

[quads id=1]

Financiële bijdrage

De voorzitter van Stichting 1 Voor 12, Louis Vismale, heeft middels donaties het geld bij elkaar gekregen en heeft het inmiddels aan mevrouw Paujali gegeven.

Bekijk hier de video’s  ervan. De eerste video betreft het verhaal van mevrouw en de tweede video betreft de donatie:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

https://www.familienieuws.com/2019/06/04/30-jarige-phyllis-heeft-een-enorme-tumor-in-haar-mond-en-die-moet-eruit-1-voor-12-suriname-video/

https://www.familienieuws.com/2019/04/22/moeder-van-5-vraagt-hulp-van-1-voor-12-suriname-gezin-moet-verhuizen-uit-huurwoning-video/

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis