Vrouw in haar appartement in Suriname mishandeld en gedwongen tot intieme omgang

man Suriname
Een vrouw lag te slapen in haar appartement in Suriname. Ze werd wakker toen er plotseling een man met een mes naast haar bed stond.

[quads id=1]

Hij mishandelde haar, dwong haar tot omgang en beroofde haar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hoe komen deze boeven in onze huizen? Helpt ijzerwerk niet meer of beveiligen we onszelf niet goed genoeg? Vrouwen, wees extra alert.

[quads id=1]

Appartement in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Vrouw beroofd en misbruikt in haar appartement in Suriname. De politie van Santo Dorp Suriname kreeg op zaterdag 15 juni een melding van een beroving die gepaard ging met intiem misbruik in het ressort.

[quads id=1]

Ze was aan het slapen

Volgens het slachtoffer was zij in diepe rust. Omstreeks 02.00 uur schrok zij wakker door een gestommel. Zij zag tot haar schrik een man gewapend met een mes naast haar bed, in de slaapkamer, staan. Onder bedreiging van het mes werd zij beroofd van haar halsketting welke zij om haar hals aan had.

[quads id=1]

Hij nam haar sieraden

Ook moest zij haar vingerringen aan de rover afstaan. Volgens het slachtoffer heeft de verdachte haar mishandeld en vervolgens intiem misbruikt. Na zijn afschuwelijke daad verliet de dader de woning. Behalve de sieraden heeft hij ook nog een geldbedrag van SRD 600 en haar mobiele telefoon buitgemaakt.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland