Politie houdt 23-jarige Furgill aan na woning inval te Paramaribo

politie Paramaribo
Na een inval op een woonadres te Paramaribo is Furgill aangehouden. De politie heeft voertuigen, geld en een hoeveelheid drugs aangetroffen en in beslag genomen
Bekijk het uitgebreide en officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Woninginval te Paramaribo

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van het Arrestatie Team (AT), hebben op donderdagmorgen 13 juni een inval gepleegd op een woonadres in de Begoniastraat te Paramaribo. Daarbij is de 23-jarige huisbewoner Furgill, S. aangehouden voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Voertuigen en drugs

Bij een ingesteld onderzoek heeft de politie in het huis en in twee voertuigen op dat woonadres een hoeveelheid hasj met een totaal gewicht van ruim 12 kilogram aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft ook een groot geldbedrag in Euro’s en een motorfiets op het adres in kwestie aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Geen bescheiden

De politie van Paramaribo vermoedt dat het geld van misdrijf afkomstig is. De motorfiets is vermoedelijk ook door misdrijf verkregen omdat Furgill geen bescheiden van dat voertuig kan overleggen. De twee auto’s, waarin de hasj is aangetroffen, zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

[quads id=1]

Furgill is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bron:

https://www.politie.sr/narcotica-brigade-pleegt-inval-en-stuit-op-een-grote-hoeveelheid-hasj/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland