Onze broer Kenneth Saktoe uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
De families Saktoe, Harpal, Ramdin en Ganpat maken bekend dat broer Kenneth Saktoe uit Paramaribo is overleden. Bekijk onderstaande informatie voor meer informatie. De crematie vindt morgen plaats te Weg naar Zee. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland