Onze 39-jarige zoon Rockafellar Headley uit Paramaribo is geheel onverwachts overleden

overleden Paramaribo
Een droevig bericht van overlijden. De families Headley, Arthur, Pierre en Pas maken mede namens de verdrietige ouders Rudolph Headley en Patricia Arthur bekend dat zij geheel onverwachts afscheid moeten nemen van hun zoon, de 39-jarige Rockafellar Headley. Ook bekend als Rocky. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De singineti zal VANAVOND plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Overleden
In de leeftijd van 39 jaar

Rockafellar Headley

Uit Paramaribo

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramaribo

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland