Leerlingen Havo en VWO starten met examens in Suriname (video)

examen Suriname
Good luck kids!! Vandaag beginnen de leerlingen Havo en VWO met examens in Suriname. Een spannende en stressvolle periode.

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kijk ook naar het examenschema van dit jaar. Geef het door aan belanghebbenden. We kijken uit naar de uitslag op 10 juli. Jullie kunnen het! Helpen jullie ons mee met de succeswensen? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Havo en VWO Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Havo en VWO van start met examens. De studenten van het Hoger Algemeen Vormend Onderwijs (Havo) maken vandaag een aanvang met het laatste onderdeel van het schooljaar: examens.

Laatste onderdeel

Van 17 tot en met 28 juni worden deze studenten in Suriname geëxamineerd in de vakken Nederlands, Economie I en II, Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde, Geschiedenis, Engels, Biologie, Spaans en Aardrijkskunde. Op het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs (VWO) is de examenperiode op 14 juni ingegaan.

Het VWO-examen bevat eveneens dezelfde vakken als op het Havo, inclusief Frans en Sociologie. Net als op Havo eindigen de VWO-studenten ook op 28 juni met de examens.

[quads id=1]

28 juni

Op beide schooltypen wordt de uitslag op 10 juli 2019 bekendgemaakt. De examenstudenten van Havo die de eindstreep niet behalen, kunnen in de periode van 22 juli tot en met 31 juli een herkansing afleggen. Voor de VWO-examenstudenten is dat in de periode van 19 juli tot en met 30 juli.

[quads id=1]

Herexamen

Van het herexamen van beide schooltypen worden de resultaten op 5 augustus bekendgemaakt.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie:

Bekijk deze tips: Misschien heb je er iets aan

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/havo-en-vwo-van-start-met-examens/

KSR
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland