Jongeman en vriendin in de auto overvallen door gewapende criminelen in Paramaribo

auto Paramaribo
Wauw, dit is echt niet leuk meer. Een man die samen met zijn vriendin in de auto zat te chillen kreeg de schrik van zijn leven toen criminelen hen onder schot hielden.

[quads id=1]

De criminelen gingen ervandoor met de auto inclusief spullen van waarde. Bekijk het bericht voor meer informatie. Waar zijn we nog wel veilig?
Auto Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende hierover: Criminelen maken auto buit. Drie criminelen hebben donderdagavond een beroving in Paramaribo gepleegd. Zij maakten een auto, SRD 3200, een mobiele telefoon, USD 80, een halsketting en een identiteitskaart buit.

[quads id=1]

Samen met zijn vriendin

Het geval deed zich voor een pand aan de Van Kallenweg te Paramaribo voor. Het slachtoffer zat samen met zijn vriendin in de auto. Plotseling zag hij dat drie mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens naast het voertuig kwamen. De rovers hielden de jongeman en zijn vriendin onder schot. Zij bedreigden de slachtoffers en lieten hen uit de wagen stappen.

[quads id=1]

Ze moesten uitstappen

Hierna reden zij met de buitgemaakte auto en de overige spullen weg in de richting van de Indira Gandhiweg. De gestolen wagen is kort na de beroving aangetroffen aan de Nieuw Zorgweg. De politie van Paramaribo was ingeschakeld en liet de wagen wegslepen. De slachtoffers liepen geen letsel op. De politie is nog bezig met het onderzoek

Bron:

Criminelen maken auto buit

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland