Gezin van zeven personen dakloos door felle brand in Paramaribo (video’s)

brand Paramaribo
Dit is verschrikkelijk. Mevrouw Dewnarain uit Paramaribo is alles kwijt! Ze was aan het werk toen ze gebeld werd dat haar woning in brand stond.

[quads id=1]

Het huis is van een mevrouw die in Nederland verblijft. Bekijk de video van de brand en luister naar een gesprek met de bewoonster. Zij woonde in het huis met haar man en 5 kinderen. Deel het bericht met een ieder wellicht hebben ze spullen of kleding liggen waarmee ze dit gezin kunnen helpen. Luister ook naar de TIP van de brandweer!!

[quads id=1]

Brand in Paramaribo

ABC online nieuws schreef het volgende: Gezin van zeven personen dakloos door brand in Paramaribo. Een pand aan de Fonteinlaan nummer 4 is vandaag door brand verwoest. Een gezin van zeven personen is hierdoor dakloos geworden.

Alles kwijt

Bij aankomst van de brandweer stond het pand in lichterlaaie en was het al ingestort, zegt de bevelvoerder Brandmeester John Hoft.

Nikita Dewnarain, bewoonster van het pand zegt dat niemand thuis was toen de brand ontstond. Ze was aan het werk toen ze het bericht kreeg. Het gezin is alles kwijt.

[quads id=1]

Brandweer voorlichter Harvey Laing zegt sprak onze redaktie over de bijzonderheden van deze brand.

Voor de mensen die graag contact willen opnemen met de benadeelde familie Dewnarain:
Mevrouw logeert momenteel bij haar zusje Anette Aneisa aan de Izaakburnetstr 81. U kunt contact maken op +597 8226693
+597 7203749 Thank you <3

[quads id=1]

Volg hieronder onze radiouitzending 1x24u LIVE

Foto en video van Wendy Faverey en ABC Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland