De Bedrijvengids – Ondernemers bereiken veel mensen in Nederland en Suriname op FamilieNieuws.com

FamilieNieuws Bedrijvengids

Wist je dat… van circa 1.000.000 Surinamers wonen er 400.000 in Nederland

Met +100.000 Facebook volgers en +50.000 paginaweergaven per dag bereik je dagelijks tienduizenden mensen in Nederland en Suriname.

Voor €19,-/maand of €199,-/jaar heeft u een eigen pagina en wordt uw bedrijf in Nederland en Suriname gezien. Hiermee kunnen wij uw onderneming ook op andere manieren promoten, zoals via Facebook, Linkedin, uitgelichte listings of advertorials.

De bedrijvengids kent 6 rubrieken:

UITVAART
FamilieNieuws.com is hèt condoleance register voor Surinamers over de hele wereld. Gratis geplaatste familieberichten, zoals overlijdensberichten, in memoriam’s of dankbetuigingen trekken dagelijks tienduizenden bezoekers. Dit biedt promotiekansen voor producenten en dienstverleners in de uitvaart sector. Denk hierbij aan:

Crematoria, Dragers, Grafstenen, Kisten, Rouwbegeleiding, Rouwcentra, Sprekers, Stervensbegeleiding, Uitvaartondernemingen, Urnen, Vervoer, Verzekeringen, Winkels, etc. etc.

HUWELIJK
Onze website wordt regelmatig gebruikt voor huwelijksaankondigingen en felicitaties uit Suriname en Nederland voor verloofden en echtparen die in het huwelijksbootje zijn gestapt. Bezoekers zullen met deze mindset geïnteresseerd zijn in huwelijks-gerelateerde producten en diensten, zoals:

Bruidegomsmode, Bruidsbeurzen, Bruidsmode, Bruidssuites, Bruidstaarten, Ceremonie-muziek, Huwelijksdrukwerk, Huwelijksreizen, Juweliers, Trouwlocaties, Trouwvervoer, Verzekeringen, Vrijgezellenfeest, Weddingplanners, etc. etc.

CATERING
FamilieNieuws staat voor “Nieuws in de media over huwelijken, geboorten en overlijdensgevallen”. Tijdens deze “life events” komen families bij elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Bezoekers zullen onze website daarmee associëren en kunnen op zoek gaan naar dienstverleners en producenten in de catering sector, zoals:

Bedrijfscatering, Drankarrangementen, Foodtrucks, Restaurants, Wijnproeverijen, Uitvaartcatering, Huwelijkscatering, etc. etc.

LOCATIES
Elk event heeft een goede locatie nodig. Die kan worden gevonden op FamilieNieuws.com. Denk hierbij aan:

Buitenlocaties, Clubs- en discotheken, Gemeentehuizen, Hotels, Kastelen, Kerken en kloosters, Partycentra, Partyschepen, Restaurants, Strandpaviljoens, Tenten, etc. etc.

MUZIEK & ENTERTAINMENT
Muziek en entertainment bepalen de sfeer van een event. Ondernemers in deze sector kunnen zichzelf bekend maken bij een groot publiek met veel potentiële klanten. Onze bezoekers zijn vaak op zoek naar:

Achtergrondmuziek, Bands, DJ’s, Dansers, Geluid, Licht, Instrumenten, Muzikanten, Zangers, etc. etc.

OVERIG
Naast bovengenoemde bedrijven zijn er nog veel meer ondernemingen die een rol kunnen spelen bij belangrijke “life events”. Denk hierbij aan:

Drukwerk, Fotografie en video, Hotels, Reizen & Vakanties, Security, Juridisch, Beautysalons, Decoratie, Financiering, etc. etc.