Politie zet moeder uit Paramaribo die politie agent wilde kappen achter slot en grendel

politie Paramaribo
Sommige buurtbewoners zijn net als plaaggeesten. Ze verpesten de woonomgeving en zorgen ervoor dat je je niet veilig voelt in je eigen huis

[quads id=1]

Buren zoals deze moeder en haar zonen en zelfs hun vrienden. De buurt had last van ze. En niet een klein beetje. Het is zodanig uit de hand gelopen dat de politie ze allemaal heeft opgesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie. maar wat gebeurt er als ze weer vrij zijn. de politie kan ze niet voor altijd opsluiten toch?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Politie Munder Paramaribo sluit moeder met drie zonen en vijf vrienden op. De politie van Munder heeft woensdag opgetreden tegen een moeder, haar drie zonen en vijf vrienden van de zonen.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De leeftijden van de jongens variëren tussen 13 tot 19 jaar. Een van de jongens is werkzaam en de rest blijft thuis en samen vallen ze buurtbewoners en voorbijgangers lastig. Zij hokken op de hoek van de Oerdistraat in Paramaribo. Deze jeugdigen gebruiken drugs en belemmeren de weg voor voorbijgangers. Na de aanhouding van deze groep is de buurt gevrijwaard van deze ongure elementen.

Ongure elementen

De buurtbewoners ondervinden geen last meer. De politie van Munder heeft in eerste instantie de moeder en haar zonen aangesproken. Het blijkt dat zij geen lering hebben getrokken en zij hebben wederom een buurtbewoner aangevallen. De eerste keer werd het leven van familie H. in Paramaribo zuur gemaakt. De jongens hebben vernielingen aangebracht en zij hebben ook de woning bekogeld.

[quads id=1]

Last van de jongens

Hetzelfde hebben zij wederom willen uithalen met een andere buurman die een politieman is. De moeder is gewapend met een hamer op de politieman afgegaan. In het belang van het verder onderzoek heeft de politie woensdag de moeder, haar drie zonen, en drie vrienden van de zonen ingesloten. Donderdag en vrijdag 14 juni zijn nog twee jongens opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Allemaal opgesloten

Deze mensen maakten het leven van de buurtbewoners zuur. Zij zijn allemaal in verzekering gesteld.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/politie-munder-sluit-moeder-met-drie-zonen-en-vijf-vrienden-op/

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland