Ik heb mijn man betrapt in een motjo club in Paramaribo – anoniem Suriname

club Paramaribo
Onze volgende brief komt van Lily uit Paramaribo. Vorige week was ze uit met wat dames. Ze hadden een vrijgezellen feest. Ze belandde in zo een club in Paramaribo.
Daar kwam ze haar man tegen. Haar succesvolle, lieve knappe en vooral trouwe man. Niet zo trouw dus. Lily is er kapot van en is verhuisd naar een appartement. Ze twijfelt. Moet ze nou haar huwelijk weggooien voor dit? Of moet ze accepteren dat alle mannen gewoon vreemdgaan? Zo een motjo meid is altijd beter dan echte buitenvrouw toch? Mannen waarom moeten jullie zo zijn? Weten jullie wel wat jullie kapot maken. Voor wat? Voor zulke lage vieze vrouwen die elke avond met meerdere verschillende mannen slapen? Bekijk onderstaand bericht om haar verhaal te lezen. Wat voor advies hebben jullie voor haar?
Club in Paramaribo

Ik heb mijn man betrapt in een motjo club in Paramaribo. Hallo FamilieNieuws. Fred, mijn man, en ik we hebben/hadden een heel mooi huwelijk. We zijn 3 jaar getrouwd en we zijn bezig voor een kindje. Ik weet niet of ik dat nog wil. Ik vertrouw hem absoluut niet meer,

Misschien zwanger

Ja, ik ben hem komen aantreffen in een bar in Paramaribo. Niet ik alleen. Mijn moeder, haar twee zussen en een paar vriendinnen van me. We waren toevallig op een soort van vrijgezellenfeest, Dus dat deed ik in zo een bar. Ik kom er natuurlijk nooit. We deden een soort van paaldans weddenschap. Is allemaal niet belangrijk. Het feit is dat mijn man daar bezig was met een dame en met haar wegliep. Duidelijk om met haar naar bed te gaan. Mijn moeder en ik hebben hem de hele tijd lopen observeren. Hij was alleen, niet met vrienden en ze liepen samen weg.

Niet met zijn vrienden

Zeker een half uur hebben we naar hem zitten kijken, Het was vreselijk. Hoe hij haar aanraakte enz. Hij kuste haar zelfs. Met zijn tong. Vies was het. Toen ze wegliepen heb ik hem aan zijn haar getrokken (hij heeft een staartje) en we hebben het buiten voor de deur uitgevochten. Zelfs die vrouw bemoeide zich ermee. Het was gewoon een motjo die daar werkte. Maar het was duidelijk dat hij haar niet die avond heeft ontmoet.

Hij kende haar

Het was vreselijk. Ik weet niet wat ik erger vond. Dat mijn man naar zo een tent gaat en vermoedelijk zijn dingen daar doet. Of dat mijn familie en vriendinnen erbij waren? Twee van die vriendinnen zijn echt van die haters. Nepvriendinnen die je eigenlijk niet gelukkig willen zien. Jullie kennen dat soort types wel. Natuurlijk zaten zijn te smullen van het feit dat mijn lieve , succesvolle en knappe man zich bezig houdt met dit soort zaken. Ik vertel altijd zo trots hoe trouw hij is. Zij waren ook de gene die filmden en ervoor zorgden dat het allemaal is uitgelopen tot een vechtpartij. Ik wilde eigenlijk direct naar huis..

Nep vriendinnen

Deze vriendinnen zijn ook degene die mij hebben aangespoord om mijn spullen te pakken en weg te gaan. Ik zit nu ook in een appartementje in Paramaribo. Ik zit hier al een week en huil de hele dag. Ik wil niemand zien of spreken. Mijn moeder heb ik wel gezien.

club Paramaribo

Ze zegt dat ik naar huis moet gaan. Ze zegt ook dat ik Fred moet vergeven. Het ergste vind ik dat ze zegt dat alle mannen zo zijn. En dat ik geen betere man dan Fred ga vinden, Ik vind het zo een teleurstelling dat ze zoiets zegt. Alsof ik niets beters verdien.

Alle mannen zijn zo

Ja, Fred heeft het goed voor elkaar maar ik ook. Ik ben geen lawlaw meid. Ik werk ik betaal nu op dit moment mijn eigen appartementje. Als het echt moet blijf ik hier wonen. Maar ik weet het gewoon even niet. Het is wel de eerste keer dat ik Fred betrapt heb op zoiets. Na die avond heb ik hem niet meer gezien of gesproken. Wat gaat hij zeggen? Gaat hij het toegeven? Het was mij wel duidelijk dat die dame iets betekende voor hem. Tenminste was ze goed met hem ‘bevriend’. Of hij met haar slaapt of heeft geslapen weet ik niet. Maar zijn tong was wel helemaal in haar bek.

Maar het was vreselijk om hem zo te zien. Kun je je voorstellen dat de man met wie je lief en leed deelt, zo kras om de nek hangt van een dame die werkt in een club. Ze was gewoon 1 van die buitenlandse vrouwtjes die werken in dit soort clubs. Er zijn veel van dit soort dames in Suriname.

Stiekem een gezinnetje

Mijn moeder zegt dat het beter is als je man uitloopt met zo iemand dan dat hij ergens stiekem een gezinnetje heeft. Ik weet het niet. Ik weet niet of ik hem ooit nog kan vertrouwen. Ik vind hem gewoon vies. Maar wat nu? Ik weet dat ik nu gewoon terug naar huis kan gaan. Hij stuurt me duizenden apps dat het hem spijt. Ik reageer niet. Ik lees wel. Maar wat spijt hem dan precies?

Hoelang doet hij dit al? Misschien zelfs al voordat we getrouwd waren. En het is niet zo dat zijn vrienden hem daar gebracht hebben want hij was alleen daar. Ik ken de rouwen van zijn 2 matties en hun mannen waren toevallig die avond niet met Fred.

2 matties

Mijn vriendinnen zeggen dat ik Fred moet laten. Mijn moeder zegt dat ik mijn huwelijk niet moet weggooien voor zoiets kleins. Ik vind het trouwens niet iets kleins. Ik weet wel dat ik mijn huwelijk niet zomaar op wil geven maar wordt het ooit weer hetzelfde dan? Ik ben echt zo opzoek naar antwoorden. Ik zal toch een dagje de telefoon moeten opnemen. Ik zal toch naar huis moeten gaan. Voor mijn spullen of om terug te gaan.

Dit is verschrikkelijk ik had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen. We hadden echt zo een goed leven samen. Het is echt waar hoor wat mensen zeggen: niemand is te vertrouwen.

Smerige meiden

En dan die smerige meiden in die clubs. Hoe kun je als man daarop gaan liggen? Mannen hebben echt geen zelfvertrouwen man. Of is het echt normaal? Gaan alle mannen gewoon vreemd. Getrouwde mannen of niet getrouwd. Waarom zijn jullie zo? Jullie maken zoveel kapot!!!! Jullie denken dat jullie speciaal zijn voor dit soort vrouwen. Maar in werkelijkheid slapen ze meerdere keren per dag met verschillende mannen. En toch zijn ze belangrijker dan jullie vrouw thuis?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig

#Paramaribo #Suriname #Nederland #vakantie #relatie #liefde #familie #anoniem #man #vrouw #verhalen #club