Man in Paramaribo aangetroffen onder het bloed en kap verwondingen

broer Suriname
Een man die een groep jongeren aansprak is op wrede wijze bewerkt met een kapmes. Dit gebeurde in Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Zijn onze jongeren zo agressief geworden? Dus je kunt ze niet eens meer aanspreken? Waar ligt dit aan? Kijken ze teveel agressieve televisie programma’s of spelen ze van die agressieve videospelletjes. Gebruiken ze drugs? Of kan het aan de opvoeding liggen?

[quads id=1]

Jongeren in Paramaribo

Hangjongeren bewerken slachtoffer met kapmes te Paramaribo. De politie van Leiding 9A kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag 12 juni een melding van een kappartij aan de Anton Bundelstraat, een zijstraat van de Commissaris Weythingweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Straat in Paramaribo

Volgens verklaring van het slachtoffer Raoul T. liep hij naar huis. Een groep hangjongeren stond op de vermelde kruising. Het slachtoffer sprak de jongens aan en vroeg hen om de weg voor hem vrij te maken. Dit viel niet in goede aarde bij de jongens.

Hij vroeg ze om plaats te maken

Een van de hangjongeren pakte een kapmes en bewerkte het slachtoffer overal op zijn lichaam. Na de daad was de groep spoorloos. De politie, die intussen werd ingeschakeld door een omstander, heeft het slachtoffer besmeurd met bloed ter plaatse aangetroffen. Hij vertoonde kap verwondingen aan zijn gelaat en arm.

[quads id=1]

Gekapt in zijn gezicht

Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Na de behandeling werd het slachtoffer huiswaarts gestuurd. Hij verkeert buiten levensgevaar. De politie van Paramaribo is bezig de daders op te sporen.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/hangjongeren-bewerken-slachtoffer-met-kapmes/

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland