25-jarige vermist – hij is vermoedelijk overboord gegooid na een ruzie in Suriname

verdronken Suriname
Hierbij een bericht van vermissing. Een dame vertelt aan de krant dat haar 25-jarige broer door een andere man uit de boot is geduwd na een ruzie in Suriname. Hij is nog niet boven water gekomen. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hopelijk wordt hij nog levend gevonden. Mensen voorzichtig op het water. En vooral als je niet kunt zwemmen.

[quads id=1]

Rivier in Suriname

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: VISSER OVERBOORD GEDUWD. De visser Shawn S. wordt al enkele dagen vermist. Er is bij de politie van Nieuw-Amsterdam in Commewijne aangifte van zijn vermissing gedaan door de eigenaar van de vissersboot.

[quads id=1]

25 jaar

Shawn S. was met vier vissers in de boot. Een zusje van hem vertelt aan de redactie dat haar 25-jarige broer die niet kon zwemmen door een andere visser uit de boot is geduwd. Volgens de politie heeft het geval zich voorgedaan bij de monding van de Marowijne rivier in Suriname.

[quads id=1]

Geduwd

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat twee vissers ruzie kregen. Shawn S. werd door de 32-jarige Winod G. alias Booka uit de boot geduwd. Naar verluidt zou een collega in het water zijn gesprongen om Shawn S. te helpen maar hij had geen succes. De andere vissers hebben Winod G. vastgebonden en aan de politie van Nieuw-Amsterdam overgedragen. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/14/visser-overboord-geduwd/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland