17-jarige in Suriname overleden tijdens het werk

overleden Suriname
Een heel verdrietig bericht van overlijden. Een 17 jarige jongen is overleden in Suriname. Hij kwam om het leven nadat een deel van een boom op hem was gevallen. Bekijk onderstaande bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteit van het slachtoffer. Bekijk ook de gegevens omtrent de uitvaart. geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden in Suriname

Zeventienjarige jongen laat het leven te Poesoegroenoe te Suriname. Dinsdagmiddag heeft de Davis Sabajo het leven gelaten, nadat een boomtak op zijn hoofd viel. Hij was pas 17 jaar.

[quads id=1]

17 jaar

Sabajo was samen met zijn broer bezig te werken dichtbij Poesoegroenoe. Dat ligt in het district Sipaliwini van Suriname. Er viel ineens een tak op zijn hoofd, waardoor hij gewond raakte. De ambulance trachtte de 17- jarige nog vanuit Pokigron te vervoeren richting het ziekenhuis in Paramaribo. Maar het mocht niet baten. Ter hoogte van Bronsweg overleed hij.

[quads id=1]

Bronsweg Suriname

De politie werd door poli Bronsweg ingeschakeld, dat er een persoon dood was binnengebracht. Na onderzoek door de politie bleek dat er een tak was gevallen op zijn hoofd. Het stoffelijk overschot is al afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Davis Sabajo wordt op zaterdag 15 juni om 15.00 u begraven te Nieuw Nickerie. De 17- jarige Davis Sabajo was werkzaam voor Soerin’s Bouwmaterialen.

Directie & personeel condoleren de familie Sabajo en wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

overleden Suriname

Bron en foto van Aladeynieuws en Soerin’s Bouwmaterialen.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland