Onze Tricella Kanglie is afgestudeerd in Amerika

geslaagd Amerika

De trotse families Kanglie, Baldew, Niddha en Mahabier uit Nederland, Suriname en Amerika maken vol trots bekend dat 

[quads id=1]

Tricella Kanglie

is afgestudeerd in Amerika

Helpen jullie mee met de felicitaties?
Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

geslaagd Amerika
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland