Onze Tricella Kanglie is afgestudeerd in Amerika

0

De trotse families Kanglie, Baldew, Niddha en Mahabier uit Nederland, Suriname en Amerika maken vol trots bekend dat 

Tricella Kanglie

is afgestudeerd in Amerika

Helpen jullie mee met de felicitaties?
Die kun je plaatsen onder dit bericht

geslaagd Amerika
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.