Onze lieve 52-jarige Jane Kartokarijo – Kromoreso uit Suriname is er niet meer

Overleden Suriname

De families Kartokarijo, Kromoreso, Pawirowinangoen, Olfers, Hirosemito en Amier maken bekend dat is 

Overleden

In de leeftijd van 52 jaar

[quads id=1]

Jane Kartokarijo – Kromoreso

uit Suriname

Moge u ziel in vrede rusten tante Jane.. 
always a starliner

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland