Mijn vriend wil naar Nederland – een bakra dame gaat hem helpen – anoniem Paramaribo

vakantie Paramaribo
We hebben een brief binnen gekregen van Shantal. Ze is pas bevallen. Haar man wil dolgraag in Nederland wonen.

[quads id=1]

Ze wonen nu in Paramaribo, maar ene Jessica uit Amsterdam gaat hen proberen te helpen. Shantal vertrouwt het niet zo. Errol praat de hele dag over Jessica en Nederland. Zijn ze wel te vertrouwen? Moet ze zeggen dat hij ermee moet stoppen of moet ze wachten totdat ze in Nederland is. Ze vraagt zich af wat andere vrouwen zouden doen. En is Nederland echt beter voor je kinderen? Of moet ze gewoon in Suriname blijven. Dan kan Jessica Errol nemen als ze dat zo graag willen. Wat is jullie advies aan haar?

[quads id=1]

Shantal uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben al 12 jaar met Errol. We hebben pas een dochtertje gekregen. Een beetje laat want ik ben al 30. Dus ik ben God dankbaar.

Errol en ik zijn vanaf jongs af aan met elkaar. Hij is mijn enige echte maar hij heeft wel tussendoor gesnoept van andere vrouwen. Ik was toen nog jong en accepteerde veel van hem. Maar vanaf we samen wonen in Paramaribo. Ongeveer drie jaren. Ben ik niet meer zo makkelijk. We hebben nu geen problemen meer. En ik had ook geen reden meer om te denken dat hij voor me uitloopt. Dat is nu wel een beetje anders.

[quads id=1]

Lekker leventje

Hij werkt, ik werk ook en we hebben sinds 6 maanden een dochtertje. Eindelijk. Ik wilde het zo graag al heel lang. Ik ben nog niet aan het werk want ik ben nog ziek. Niet ziek maar een beetje gestrest want de laatste weken gaat het toch niet zo lekker tussen ons.

Vakantie naar Nederland

Tijdens mijn zwangerschap is Errol op vakantie gegaan naar Nederland. Hij bleef 5 weken weg. Niet zo leuk natuurlijk want ik was eindelijk zwanger. Maar zijn ticket had hij al. Errol wil in Nederland wonen en hij bleef daar ook om zaken voor ons te regelen. We zijn niet getrouwd maar Danny draagt wel zijn naam.

[quads id=1]

In die 5 weken heeft hij gewerkt in Nederland. En hij vond het heel leuk hij heeft veel mensen leren kennen. Mensen uit Nederland. En toen de baby geboren was zijn er twee hier in Paramaribo op vakantie gekomen.

Naar Paramaribo gekomen

1 van ze is Jessica. Een dame. Ik weet dat ze Errol leuk vindt. En ik vermoed toch dat ze iets met elkaar hebben gehad. Ik ga het nooit zeker weten want hij ontkent alles. En ik ga haar echt niet vragen. We zijn nu wel goed op elkaar. Vanzelf want ze helpt ons en ik moet ook toegeven dat ze een heel aardige vrouw is. Heel respectvol.

Zij en Errol hebben altijd contact gehouden en nu gaat zij hem eerst helpen om naar Nederland te komen. Hoe ze het gaat doen weet ik niet maar ik zie het niet zitten. Errol is boos want hij vindt dat ik niet jaloers moet doen. Ik moet kijken naar de toekomst voor mij en voor Danny.

Onze toekomst

[quads id=1]

Hij is elke dag met Jessica in de weer. Steeds moet er van alles geregeld worden. Volgende maand komt ze weer op vakantie naar Paramaribo en daarna gaat hij met haar mee naar Amsterdam. Ze gaat ook doen alsof ze een relatie hebben. Waarvoor is dat nodig?

Ik vind het onzin. Maar volgens hun beiden is het dan makkelijker om alles te regelen. Ik zit hier en ik voel me compleet voor de gek gehouden. Ik ben toch zijn vrouw en we hebben een kind. Is het niet beter om direct alles voor ons drietjes te regelen?

Hollan Holland

[quads id=1]

Alles van hem is Holland Holland. Nederland is voor hem een paleis. Maar ik weet het niet. Ik ben nooit daar gegaan. Misschien kan ik niet eens gelukkig worden daar. Alvast hou ik niet van de kou. Maar ik wil het wel proberen. Ook voor mijn dochter. Als het niet leuk is kom ik wel terug. Ik heb ook een zus daar die ons eventueel tijdelijk in huis kan nemen

Een zus daar

Errol heeft hier een leuke baan, maar als hij weer zo lang weg gaat dan gaat hij ook problemen kunnen krijgen. Dus hij moet zeker weten dat het hem gaat lukken. Hij gaat daar ook weer werken. Maar toch. Ik zie alleen maar problemen omdat hij zo graag naar Nederland wil gaan. Mijn familie zegt dat ik hem moet laten en dat ik vooruit moet kijken.

Mijn zus in Nederland zegt ook dat ik Errol onze zaken moet laten regelen. Desnoods laat ik hem zodra ik in Nederland ben. Ik moet niet verder zeuren over die Jessica. Want straks regelt hij alleen zijn eigen zaken. Of straks regelt ze niets meer. Errol gaat gek worden.

Wat zouden jullie doen?

Ik wil graag weten van andere dames hoe ze dit zouden aanpakken. Errol zegt dat hij niets met Jessica heeft. Ik heb al haar contact gegevens moet ik haar vragen hoe het zit? Errol gaat zich schamen als ik Jessica bel. Maar luister ik ben geen kleine vrouw. ik heb ook mijn werk en mijn geld. Ik hoef niet perse naar Holland. Maar misschien is het wel beter voor die baby, zoals mijn zus zegt.

[quads id=1]

Soms denk ik, dalijk regel ik mijn eigen dingen dan ga ik nog voor Errol naar Nederland. Maar zo een vrouw ben ik niet. Errol en ik hebben het wel goed samen. We hebben eindelijk een baby. En hij wil het beste voor ons. Alleen dat geregel en gebel met Jessica begint me wel te storen. Hij denkt alleen maar daaraan.

vakantie Paramaribo
Voorbeeldfoto van Exposing Corruption Under Every Rock

Al ons geld wordt nu omgezet in euro om daar opnieuw te kunnen starten. Hij denkt alleen maar aan Nederland. Eigenlijk zeur ik. Ik moet trots zijn op hem. Hoeveel vrouwen zouden niet zo een Errol willen hebben?

Trots op mijn Errol

Maar die bakra Jessica. Ik ben gewoon jaloers. Ook niet echt want als je Jessica ziet. A no mooi jerre. Ik geloof niet dat hij met der slaapt. Maar ze flirten wel. Ik zie hoe blij ze is als ze met hem praat. Maar ze is ook bereid om hem te helpen. Om ons te helpen. Dus ik moet ook niet te veel zeuren. Jaloers zijn is moeilijk hoor Ik geef toe.

[quads id=1]

Hoelang kan het duren voordat we onze papieren hebben? Als ik dat weet dan kan ik kijken of ik het nog vol hou. Want ik ga niet jaren mijn mond dicht houden. Dan blijf ik liever met mijn kind mooi in Paramaribo wonen. Wat denken jullie? Misschien vinden jullie mij een zeurpiet? Dat kan ook.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem ~ Ik ben 1 keer op vakantie geweest naar Suriname. En nu wil ze dat ik haar kinderen erken

Mijn vriend is stiekem bezig naar Nederland te emigreren ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig