Academisch Ziekenhuis Paramaribo roept familie overleden persoon op.

overleden Suriname
Hierbij worden de nabestaanden opgeroepen om contact te maken met het hoofd van het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Er is namelijk een persoon overleden. Familieleden worden verzocht zo spoedig mogelijk contact te maken. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en voor de identiteitsgegevens van de overledene. Geef het door aan een ieder zodat de nabestaanden op de hoogte gebracht kunnen worden. Wij wensen hen veel sterkte toe.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland