De indrukwekkende uitvaart van Tjesron Jakry in Paramaribo (video’s)

crematie Paramaribo
Wij moeten proberen andere mensen niet te pijnigen. Het levert alleen maar problemen. Probeer in het leven goed te leven.

Indrukwekkende woorden tijdens een zeer emotionele uitvaart. Veel verdrietige mensen tijdens de crematie van Tjesron Jakry uit Paramaribo. Hij besloot vorige week een einde aan zijn leven te maken. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En kijk naar de indrukwekkende beelden van de uitvaart. Het is goed om dit te delen met iedereen. Dan weten ze meteen waar PESTEN toe kan leiden. Rust zacht Tjesron

Crematie Paramaribo

Tjesron Jakry was leerling van Mr.Dr. J.C. De Miranda Lyceum (Lyco 1). Hij besloot te stoppen met leven. Volgens meerdere bronnen heeft hij dit besluit genomen omdat hij gepest werd. Gepest… omdat hij anders was.

Afgelopen donderdag 6 juni 2019 konden zijn vrienden en familieleden afscheid van hem nemen. De crematie vond plaats te Weg Naar zee in Paramaribo. De uitvaart begon met deze woorden:

Laat iedereen in zijn of haar waarde

Wij moeten proberen andere mensen niet te pijnigen. Het levert alleen maar problemen. Probeer in het leven goed te leven. En laat ook andere mensen leven.

Knoop ze goed in je oren.

Bekijk de verschillende foto’s en video’s hieronder: