Onze 59-jarige collega Hans Tangali wordt woensdag met Korpseer begraven in Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo

Begrafenis van de Inspecteur van politie 1e klasse TANGALI, HANS A.S.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 5 juni 2019 is heengegaan, de Inspecteur van politie 1e klasse

TANGALI, HANS A.S.

[quads id=1]

in de leeftijd van 59 jaar.

Post uitvlucht

Hij was laatstelijk werkzaam op het kabinet van de Ressort Commandant van Paramaribo (RCP). De begrafenis met korpseer vindt plaats op woensdag 12 juni 2019 om 17.30 uur op de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de Dr. S. Redmonstraat te Paramaribo. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 15.30 uur, gevolgd door een rouwdienst van 15.30 uur tot en met 17.00 uur in de aula van het Pt. Jagdew Paragh crematorium aldaar.

[quads id=1]

’s Lands Ziekenhuis

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.00 uur vanuit het mortuarium van het ’s Lands Ziekenhuis Paramaribo naar zijn voorlaatste werkplek, het politiebureau Uitvlugt, waarna er gereden zal worden naar zijn 2e woonadres te Leiding 9A nummer 63.

Hierna vertrekt de stoet naar de woning van de overledene aan de Frederikalaan 35. Om 13.00 uur zal de stoet onder begeleiding van de MSD rijden naar het George Streepy Stadion aan de Rode Kruislaan te Paramaribo, alwaar het stoffelijk overschot met Korpseer naar de begraafplaats zal worden begeleid.

[quads id=1]

politie Paramaribo
Foto van Actionnieuws Suriname

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 10 juni 2019

Public Relations K.P.S.
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland