Man uit huis gezet door zijn vrouw en leeft nu in mensonterende situatie – 1 voor 12 Suriname

1 voor 12 Suriname
De heer Ramsamoedj uit Suriname woont in een situatie die we niemand toe zouden wensen. Zijn echtgenote heeft hem het huis uitgezet. Hij kreeg een beroerte door hoge bloeddruk.

[quads id=1]

Hij woont nu ergens achter op het erf in een oude container. Tussen een heleboel troep. We hebben vaker mensonterende situaties meegemaakt. Maar wat we vandaag hebben gezien is echt heel erg. Hoe kan het dat een man met 6 kinderen op zo een manier moet leven? Zijn ex-vrouw zegt dat hij niet goed met haar heeft geleefd. Is dit dan zijn straf? Nee toch? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video

[quads id=1]

Man in Suriname

Meneer vertelt 1 voor 12 Suriname zijn situatie. Zijn vrouw en kinderen wonen voorin op het erf. Hij heeft maar liefst 6 kinderen. En slechts 2 kinderen kijken naar hem om.

1 voor 12 SurinameZijn ex-vrouw wilde niet praten maar ze wilde wel kwijt dat meneer Jagdies Ramsamoedj niet goed met haar heeft geleefd.

Uit huis gezet door vrouw

Bekijk hier onder de video ervan:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online
Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101
[quads id=1]

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

30-jarige Phyllis heeft een enorme tumor in haar mond en die moet eruit – 1 voor 12 Suriname (video)

Door familie en partner in de steek gelaten vrouw is dakloos geworden – 1 voor 12 Suriname (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis