Gezin met 5 kleine kinderen uit Paramaribo op straat gezet – 1 voor 12 Suriname (video)

1 voor 12 Paramaribo
Gezin Bendt uit Paramaribo, bestaande uit man, vrouw en 5 minderjarige kinderen, heeft het ontzettend zwaar. Maar mama Pattie staat hen bij. Een vrouw met een gouden hart.

[quads id=1]

Het gezin is op vervelende wijze uit hun woning aan de Cocobiacoweg geplaatst. Ze hebben hulp gezocht bij stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk onderstaande link voor meer informatie en kijk naar de video.

[quads id=1]

Gezin uit Paramaribo

De eigenaar van hun huurwoning in Paramaribo heeft, nadat ze een weekje te laat waren met de huur, water en licht afgesloten. Hij hield absoluut geen rekening met het feit dat er 5 kleine kinderen in het huis woonden. ‘Hij is zakelijk’. Dat waren zijn woorden.

[quads id=1]

Water en licht afgesloten

Kijk naar de video. Meneer en mevrouw Bent vertellen hun verdrietige verhaal. Ze zijn moe om zo verder te leven. Ze hebben stabiliteit nodig. Ook voor de kinderen. Kijk ook hoe mevrouw Pattie dit gezin uit hun nood helpt. Mensen als mevrouw Pattie moeten er zijn. Deel het bericht met een ieder. Wellicht kunnen meer mensen een bijdrage leveren.

Video

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online
Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

1 voor 12 Paramaribo

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

30-jarige Phyllis heeft een enorme tumor in haar mond en die moet eruit – 1 voor 12 Suriname (video)

Door familie en partner in de steek gelaten vrouw is dakloos geworden – 1 voor 12 Suriname (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis