Vrouw badend in bloed aangetroffen in haar woning te Paramaribo – ze is gekapt door haar bloedeigen zoon

steekpartij Paramaribo

Bejaarde moeder mishandeld door 54-jarige zoon in Paramaribo. De politie van het ressort Latour heeft op donderdagavond 6 juni de 54-jarige Farine G. aangehouden.

[quads id=1]

De wetsdienaren kregen een telefonische melding van een mishandeling op een woonadres in het ressort. Op dat woonadres werd een 76-jarige mevrouw aangetroffen met een kapverwonding aan haar hoofd.

[quads id=1]

Onderzoek wees uit dat die mevrouw door haar 54-jarige zoon, die dronken thuis was aangekomen, met vermoedelijk een scherp voorwerp is aangevallen en verwond. Na zijn daad ging hij naar zijn slaapkamer om zijn roest uit te slapen. Het slachtoffer, die slecht ter been is, zocht geen hulp maar ging op haar bed liggen.

[quads id=1]

Toen een kleinzoon van het slachtoffer, omstreeks elf uur in de avond, thuis aankwam zag hij heel wat bloedsporen in de woonkamer. Die bloedsporen leidden naar de slaapkamer van zijn grootmoeder. De kleinzoon trof zijn oma bloedend in bed aan. Daarnaar gevraagd verklaarde het slachtoffer aan haar kleinzoon dat zijn vader haar gekapt had aan haar hoofd. De kleinzoon schakelde direct de politie in.

[quads id=1]

Farine werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld voor onder andere zware mishandeling.

Het slachtoffer was ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, maar is inmiddels ontslagen. Na haar ontslag gaf zij de politie te kennen dat zij geen strafrechtelijke vervolging tegen haar zoon wilde hebben. Haar wens is vooralsnog niet ingewilligd door de justitiële autoriteiten.

Bejaarde moeder mishandeld door 54-jarige zoon

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland