Reisbureau VKV Holidays Paramaribo roept gedupeerde klanten op om contact te maken – vakantie Suriname

reisbureau eigenaar Paramaribo
Een belangrijke oproep vandaag op de Facebook pagina van VKV Holidays in Paramaribo. Klanten worden verzocht contact te maken met het reisbureau omtrent de gang van zaken.
[quads id=1]
Het reisbureau van Vinesh Kanhai wordt verdacht van oplichting. Veel mensen zijn hun geld verloren, Tickets verloren, vertrouwen verloren en hun vakantie is verpest. Krijgen ze misschien hun geld terug? Bekijk het bericht voor meer informatie. Deel het met alle gedupeerden. Laat ze contact maken met het reisbureau. Je weet maar nooit wat het kan opleveren.
[quads id=1]
Vakantie Paramaribo

De verdachte werd ten laste gelegd dat hij de benadeelden op een slinkse wijze heeft opgelicht. Het gaat om honderden personen die (vakantie) tickets bij hem gekocht hadden, maar niet konden afreizen omdat deze niet betaald waren.

Gaat hij al deze mensen terug betalen?

Facebook pagina

Onderstaand bericht stond op de Facebook pagina van het reisbureau:

[quads id=1]

Bekendmaking!

Voor de misgelopen zaken van VKV Holidays NV in het jaar 2017 kan men contact opnemen met +5978785488 voor de gang van zaken.

Mvg,
VKV Holidays

vakantie Paramaribo

Eerdere berichten:

Asha’s Travel zeer geschokt door statement van VKV Holidays NV

Directeur reisbureau voor de rechter te Paramaribo. 311 mensen opgelicht!!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland