Man in Suriname laat SRD 70.000 in auto en vergeet de auto op slot te doen

politie Suriname
Het is niet handig om waardevolle spullen in je auto achter te laten. Zeker niet als het om een bedrag van SRD 70.000 gaat. Oke, kan gebeuren. Maar doe dan tenminste je auto op slot.

[quads id=1]

Een man in Suriname is bestolen. Hij had SRD 70.000 in zijn auto achtergelaten. Gelukkig was er camerabeveiliging op het terrein. Kan gebeuren toch? Of is het die man zijn eigen schuld? Bekijk het bericht voor meer informatie. Hierbij tevens een waarschuwing om te delen met iedereen: Laat geen waardevolle spullen achter in je auto!!! Wanneer gaan mensen dit snappen?

[quads id=1]

Dagblad Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Arbeider steelt SRD 15000 uit auto van klant. De politie van Wanica in Suriname heeft zaterdag de verdachte I.K. opgespoord en aangehouden wegens diefstal uit een auto. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de benadeelde op een gegeven moment met zijn wagen is aangekomen op het bedrijfsterrein.

[quads id=1]

Hij liet de wagen open

Hij parkeerde zijn wagen, echter vergat hij het voertuig op slot te doen. Hij had SRD 70.000 in zijn wagen en liet de wagen open. Toen hij terugkwam, merkte de benadeelde dat iemand in zijn auto was geweest en met een deel van het geld ervandoor was gegaan. Er is camerabeveiliging op het terrein en uit die beelden blijkt dat de verdachte, de arbeider I.K., in de auto is geweest en daaruit een deel van het geld heeft weggenomen. Volgens de benadeelde ontbreekt er SRD 15.000.

[quads id=1]

Hij heeft toegegeven

De verdachte geeft toe SRD 2500 te hebben weggenomen. Met dat geld heeft hij schulden afgelost. In het belang van het onderzoek is I.K. in verzekering gesteld. De politie van Suriname doet herhaaldelijk een beroep op autobestuurders en eigenaren om geen waardevolle goederen in voertuigen onbeheerd achter te laten. Auto-inbraken zijn heden ten dagen schering en inslag.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/arbeider-steelt-srd-15000-uit-auto-van-klant/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland