Mahalia Brewster, vanaf nu WAARNEMEND verpleegkundig directeur van PCS Suriname

Brewster Paramaribo
De felicitaties aan Mahalia Brewster, zij is vanaf vandaag waarnemend verpleegkundig directeur van PCS Suriname.

[quads id=1]

Brewster is ontzettend dankbaar. Ze bedankte de Almachtige, haar moeder en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd. Wij van FamilieNieuws wensen haar heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. Zij zal vast en zeker een positieve bijdrage leveren aan de psychiatrische patiënten in Suriname. Zij hebben dat zeker nodig. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

PCS Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: Nieuwe verpleegkundig directeur PCS start maandag. Mahalia Brewster start op maandag 10 juni officieel met haar werkzaamheden als waarnemende verpleegkundig directeur van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Zij heeft op 1 juni formeel overgenomen van Rudi Dwarkasing. De formele installatie vond plaats in de Conferenceroom van PCS door de vertegenwoordiger van de minister van Volksgezondheid, Raoel Swedo.

Beste kandidaat

Bij de installatie van Brewster waren leden van het Toezichthoudend Orgaan (THO) en de directie PCS, het IVV, familieleden, medici, stafleden en leidinggevenden en overige genodigden, aanwezig. Brewster werd na een (interne) selectieprocedure als beste kandidaat gekozen en voorgedragen voor de functie.

Ministerie van volksgezondheid

Robbert Bipat, voorzitter van het THO, riep eenieder op om de schouders onder het werk te zetten en Brewster de nodige ondersteuning te verlenen. De benoeming van een directielid een aangelegenheid van het THO, die advies uitbrengt aan de minister van volksgezondheid. De rol van de verpleging is volgens de algemeen directeur, Raj Jadnanansing, een belangrijke waardoor een belangrijke taak is weggelegd voor de nieuwe directeur. Hij zegde Brewster alle ondersteuning toe, meldt de voorlichting van het PCS.

[quads id=1]

Haar moeder

Brewster bedankte de Almachtige, haar moeder en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van dit hoogtepunt. Zij geeft aan het werk niet alleen te kunnen doen, maar eenieder hierbij nodig te hebben. “Wie mij kent, weet dat ik geen enkele uitdaging uit de weg ga”, gaf zij aan.

Brewster Paramaribo

[quads id=1]

Brewster Paramaribo

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53058

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland