Gevangene Orie uit Suriname weer opgepakt door politie Paramaribo maar Mohes loopt nog vrij rond

gevangenis Politie

2 gevangenen zijn ontsnapt in Suriname. 1 van de gevangenen is inmiddels weer opgepakt.

[quads id=1]

Maar de andere, Mohes, loopt nog vrij rond. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de ontsnapping en de moord op een buitenvrouw. Deel het met een ieder. Hou uw ogen en oren open. Wees alert!!!

[quads id=1]

Gevangene in Suriname

gevangenis Politie

Orie Shailesh (39) die zaterdagochtend uit de strafinrichting Santo Boma ontvluchtte is zondagmiddag aangehouden door de politie van Munder in Paramaribo. Naar verluidt kreeg de politie een tip waarna Orie op een woonadres in Charlesburg werd aangehouden.

[quads id=1]

Orie zag kans samen met Mohes Ramesh te ontsnappen uit de Centrale Inrichting Santo Boma in Suriname door een ladder tegen de muur te zetten. De ontsnapping werd zaterdagochtend vroeg ontdekt. Hij werd voor beroving door middel van geweldpleging veroordeeld en heeft nog enkele jaren straf. Ramesh is nog voortvluchtig. De politie werkt aan zijn opsporing.

Bekijk de eerdere berichten. Voor de gruwelijke details omtrent de moord op minnares Naomie Dhanradj  :

[quads id=1]

Mohesh P. uit Suriname hoort 25 jaar eis voor moord op 32-jarige minnares Naomie Dhanradj

Opgelet!!! Deze twee gevangenen zijn zojuist ontsnapt uit de gevangenis in Suriname

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/10/ontvluchtte-orie-shailesh-aangehouden/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland