Deze prachtige dames gaan voor de titel Sa Ndyuka Uma – Marriott hotel te Paramaribo

Mariott hotel Paramaribo
Gisteren zijn deze 9 prachtige dames in het Marriott hotel te Paramaribo voorgesteld aan het publiek. Zij zullen meedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma.

[quads id=1]

De contest is volgende maand in NIS. Het is een mooie manier om de cultuur van deze etnische groep uit Suriname positief te belichten. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de overige foto’s. Like en share <3 Bekijk ook de namen van alle deelnemers. Wie is jouw favoriet?

[quads id=1]

Mariott Hotel Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Sa Ndyuka Uma contest 2019. Elfde editie Sa Ndyuka Uma gelanceerd in Courtyard Marriott. “Busi Konde Uma fu tide” is het thema van de elfde editie van de Sa Ndyuka Uma Contest.
Sa Ndyuka Uma 2019 wordt op 26 juli 2019 gehouden in de Anthony Nesty Sporthal.

Sa Ndyuka Uma

Op zondag 9 juni tijdens de launch van de Contest in hotel Courtyard by Marriott te Paramaribo zijn de dames die meedingen naar de titel van Sa Ndyuka Uma gepresenteerd aan het publiek door middel van een sprankelende culturele dansopvoering.

[quads id=1]

Culturele en maatschappelijke bewustwording

De laatste Sa Ndyuka Uma was in 2007 gehouden. De organisatie ligt in handen van de Stichting Sa Ndyuka Uma. Met deze contest beoogt de
Stichting de culturele en maatschappelijke bewustwording onder Surinaamse jonge vrouwen in het algemeen en Marron jonge vrouwen in het bijzonder te vergroten.

Positief belichten

Verder biedt deze ook een platform om de waardigheid van de cultuur van de etnische groep positief voor het voetlicht te plaatsen.

The ladies

De dames die meedingen naar de titel Sa Ndyuka Uma zijn:

[quads id=1]

1) Dinge Romaica
2) Misdjan Zuwena
3) Bow Kedischa
4) Engelhart Marcella
5) Misiedjan Sudeska
6) Goddet Odile
7) Kodjo Rachel
8) Djanie Livinia
9) Toto Vhy-Shelta

Wij van FamilieNieuws wensen hen allemaal heel veel succes!

Bron en foto’s:
Stichting-Sa-Ndyuka-Uma

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland