Rovers houden 2 jarige onder schot tijdens roofoverval in woning te Paramaribo

kind Suriname
2 gewapenden mannen hebben ingebroken bij een moeder en haar 3 kinderen in Paramaribo. De rovers hebben een pistool gehouden tegen het hoofd van haar 2-jarige zoontje.

[quads id=1]

Ze zijn er vandoor gegaan met al haar geld. Ook haar huurgeld. Haar zoontje is doodsbang. Bekijk het bericht om haar verhaal te lezen. Dit is vreselijk. Hoe moet zij dit verwerken? Hoe moeten haar kids dit verwerken.

[quads id=1]

Woning te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: “Mijn zoontje is bang”. Vrouw met drie kinderen overvallen te Paramaribo. Twee gewapende criminelen hebben donderdag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Rostamkhanweg te Latour in Paramaribo.

Samen met haar zoontje

Op dat moment was een moeder samen met haar drie kinderen thuis. Volgens deze moeder was zij met haar zoontje van 2 jaar in de slaapkamer.

[quads id=1]

Op een bepaald moment liep zij uit de slaapkamer naar de woonkamer en op dat moment stond zij oog in oog met twee gewapende criminelen. “Giem a k…. moni, pe a mpp moni de”, schreeuwde één van daders tegen de vrouw.

Giem a moni

Een van de rovers hield de 2-jarige zoon onder schot en bedreigde hem te zullen neerknallen, indien de vrouw hen geen geld zou geven. Het slachtoffer heeft toen een tas inhoudende SRD 5.000, Euro 100 en belangrijke documenten aan de rovers overhandigd.

[quads id=1]

Ze zouden hem neerknallen

“Ik wilde dat zij mijn kind met rust moesten laten. Ik ben nauwelijks een maand terug op het adres komen wonen en dan maak ik dit mee. De rovers zijn ervandoor met mijn huurgeld. Overal waar je ook gaat kunnen die “gasten” je overvallen. Nergens ben je veilig. Mijn zoontje is bang. Hij durft niet alleen te slapen”, aldus de aangeefster W.K.

[quads id=1]

Mijn zoontje is bang

De politie heeft op het achtererf van het pand in Paramaribo de buitgemaakte tas teruggevonden. De bescheiden lagen verspreid op de grond, echter ontbreekt het geld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/mijn-zoontje-is-bang/

Voorbeeldfoto PhoneNinja
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland