De felicitaties aan zuster Marijke winter en heilssoldaat Jayant Soekhai uit Paramaribo

verjaardag Paramaribo
De felicitaties aan zuster Marijke winter en heilssoldaat Jayant Soekhai uit Paramaribo. Ze worden van harte gefeliciteerd met hun verjaardag. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en foto’s. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

Het Leger Des Heils Kinderhuis Ramoth feliciteert hierbij haar oudste zuster die nog werkzaam is in kinderhuis Ramoth, zuster

Marijke winter

mocht gisteren haar zestigste verjaardag vieren.
Hiep hiep hoeraaa

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

Het leger des Heils District Suriname feliciteert Heilssoldaat

Jayant Soekhai
KISOORKUMAR

Gisteren is hij door de Genade Gods 35 jaar geworden

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland