Opgelet!!! Deze twee gevangenen zijn zojuist ontsnapt uit de gevangenis in Suriname

politie Suriname

Twee gedetineerden zijn zaterdagmorgen uit de strafinrichting Santo Boma gevlucht. Het gaat om de veertigjarige Mohes Persaud en de 39-jarige Shailesh Orie. De mannen zijn nog niet aangehouden

[quads id=1]

De redactie verneemt dat de ontvluchting in de vroege ochtend zou zijn ontdekt. Een van de mannen zou in 2016 een vrouw hebben vermoord en op zijn achtererf hebben begraven terwijl de andere diefstal door middel van geweld zou hebben gepleegd.
[quads id=1]

De verschillende eenheden en politiestations zijn reeds op de hoogte gesteld. Er is een grote kloptjacht geopend op de ontvluchtte mannen.

[quads id=1]

politie Suriname
Foto uit De Ware Tijd Suriname
Update:
1 van de gevluchte gevangenen was schuldig aan moord op zijn buitenvrouw Naomi: Lees onderstaand bericht met de gruwelijke info.

Update!! Redactie: De moordverdachte van buitenvrouw Naomi Dhanradj uit Suriname blijft voorlopig opgesloten

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/08/breaking-twee-gedetineerden-ontsnapt-uit-santo-boma/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland