McDonald’s Suriname: Vanaf vandaag geen rietjes meer standaard bij je drankje (video)

MC Donald's Suriname
Let op! Een bekendmaking van McDonald’s Suriname. Vanaf vandaag moet je vragen om een rietje. Je krijgt dit niet meer standaard mee als je een drankje bestelt.

[quads id=1]

Het bedrijf doet dit in samenwerking met Green Heritage Fund Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Deel het met iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Niet boos worden zoals de man op de video. Jullie willen toch ook schoon milieu? Of zijn jullie het hier niet mee eens?

[quads id=1]

McDonald’s Suriname

The fastfood keten in Suriname schreef het volgende op hun Facebook pagina: Vanaf vandaag zullen wij niet meer automatisch een rietje verstrekken bij softdrinks. Dit om het verbruik in plastic rietjes te verminderen en zo een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. 🌿

Geen rietje

De rietjes blijven beschikbaar voor klanten die dit nog wel wensen. Draag jij jouw steentje bij voor een schoner Suriname?

[quads id=1]

Gran Tangi🙏

Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Green Heritage Fund Suriname

Papieren rietjes

En op de vraag waarom ze geen papieren rietje gebruiken was hun antwoord:
We krijgen nu al veel reacties met de vraag: Waarom gebruiken jullie geen papieren rietjes? Deze zijn helaas voor McDonald’s Suriname nog niet beschikbaar. Er wordt hard aan de weg getimmerd om dit ook in Suriname beschikbaar te maken. Wij hebben namelijk strenge richtlijnen en eisen waaraan het moet voldoen.”

Niet boos worden

[quads id=1]

P.s. Denken jullie erom. Het gaat om het milieu. Dus niet boos worden zoals deze man op de video. Even een beetje lachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd:

MC Donald's Suriname

#ThisIsTheBeginning #McDonalds #StrawUponRequest #SchonerSuriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland