GLAM Models Suriname is opzoek naar Fashion Boutiques,winkels en Designers (foto’s)

Fashion Suriname
Er komt weer een GLAM Fashion Show in Suriname! Het doel van deze show is om Fashion Ondernemers zoals Fashion Designers en Fashion Boutiques of winkels de kans te geven om hun product te showen.

[quads id=1]

Is het iets voor jou? Meldt je dan aan en doe mee met de Show. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met belanghebbenden.
Fashion ondernemers in Suriname

“De search naar Surinaamse Fashion Ondernemers”

Dit jaar wordt weer de GLAM Fashion Show 2019 georganiseerd. De organisatie hierachter is GLAM Models Suriname. Het doel van deze Fashionshow is. Fashion Ondernemers, dit zijn Fashion Designers en Fashion Boutiques of stores een platform te bieden om hun werken te showen op de runway aan een groter publiek.

[quads id=1]

Jonge ondernemers

Zeker voor jonge Fashion ondernemers is deze Fashionshow een goede boost om hun klantenkring te vergroten.

Dit jaar wordt de 3e Editie gehouden met als thema: “Creating A Fashionworld”. Dit thema reflecteert naar een groei en mode bewuste mindset voor alle actoren in de fashionwereld. Zoals tijdens elke implementatie van deze Fashionshow bezit Suriname bijzonder veel talent vooral op het gebied van ontwerpen.

[quads id=1]

Werkgelegenheid

Deze informele sector zorgt voor positieve ontwikkelingen in de samenleving van Suriname zoals: bevordering van werkgelegenheid, financiele zelfstandigheid en bevordering van economisch – toeristische groei.

De eerste fase welke de organisatie nu doorgaat is het opzoek gaan naar Fashion Boutiques, Fashion Stores en Fashion Designers. De ontwerpen, producten en of combinaties die geshowed worden zijn o.a: Kleding, Sierades, Tassen, Crafts en meer.

Ben je geïnteresseerd?

Geïnteresseerden, mogen zich opgeven bij de organisatie per mail: [email protected] of bellen met: +597 887-7453 of +597 828-3531

Niets voor jou, maar wel voor iemand die je kent? geef dit bericht dan door!

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland