Dief laat slippers achter bij ons thuis – let op dieven in Paramaribo

dief Paramaribo
Meneer Robbert wilde ons en jullie vertellen wat hem is overkomen. Een dief heeft geprobeerd hun huis in Paramaribo binnen te komen.

[quads id=1]

Gelukkig werd zijn vrouw wakker om de dief te betrappen. Ze was op het moment alleen thuis met haar twee kinderen. De dief heeft zijn slippers achtergelaten. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het wellicht herkent iemand de slippers. De dief mag zichzelf melden bij de politie om zijn slippers op te halen. Dit bericht is eigenlijk een waarschuwing: Mensen opgelet!

[quads id=1]

Dief in Paramaribo

Dief breek in bij moeder van twee. Het gebeurde vorige week. In de ochtenduren. Zo ongeveer rond half vier. En hij laat slippers achter..

In de vroege ochtend van half vier hoorde mijn vrouw, een moeder van 2 kinderen een vreemd geluid. Buiten bij het raam aan de voorkant.  Ik was op dat moment niet thuis want ik was aan het werk. Mijn vrouw was bang maar ze besloot toch om te gaan kijken. Ze kreeg de schrik van haar leven.

[quads id=1]

Shutter aan het forceren

Ze zag een arm van een dief die de shutters aan het forceren was. De dief wilde binnen in ons huis komen. Ze zette het op een gillen. De dief schrok ook en sprong over de schutting van onze woning en vluchtte weg. In zijn haast liet hij zijn slippers achter. We hebben er een foto van gemaakt. Dus mocht iemand deze slippers herkennen, dan mag u de dief melden om ze op te halen bij de politie.

dief Paramaribo

We hebben geluk gehad

Gelukkig is de dief niet binnen gekomen. Buiten dat mijn vrouw erg geschrokken is, is er niet met haar gebeurd. Maar we delen dit verhaal ook als waarschuwing. Letten jullie op. Er zijn dieven actief. Ons huis staat aan de Bernadette Derby-Sion weg in Paramaribo. Dus letten jullie goed op in die omgeving. Criminelen maken geen grappen in Suriname.

[quads id=1]

Kijk hier de foto van die slippers van de dief. Deel het met anderen. Je weet maar nooit. Misschien heb je toevallig iemand met blote voeten zien lopen in de omgeving.

dief Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland