Vrouw steekt nieuw schatje van ex neer – steekpartij in Paramaribo

vrouw Paramaribo
Jaroesoe na wan takroe siekie. We snappen dat het moeilijk kan zijn om je ex-geliefde met een nieuwe liefde te zien.

[quads id=1]

Maar het gaat wel een beetje ver om haar met een mes te steken. Lees onderstaand bericht voor meer informatie. Is het de moeite waard om voor een ex de gevangenis in te gaan? Nee toch? Liever was ze gewoon rustig naar huis gegaan.

[quads id=1]

Steekpartij Paramaribo

Vrouw steekt liefje van ex-partner neer. De politie van Latour in Paramaribo kreeg maandagavond een melding van een steekpartij tussen twee vrouwen. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat één van de vrouwen, een ex-vriendin is van de partner van het slachtoffer.

[quads id=1]

Huidige vriendin

Door tot nog toe onbekende redenen heeft de ex-vriendin de huidige vriendin van haar ex-partner met een mes bewerkt. Het slachtoffer is met een steekverwonding in haar buikstreek ter observatie opgenomen in het ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Ze is opgesloten

Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De verdachte is ter zake in verzekering gesteld.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/vrouw-steekt-liefje-van-ex-partner-neer/

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland