Over de politie agent die van voor en van achter omgang heeft gehad met minderjarige in pension in Suriname

Zoenen Suriname
Toen haar moeder de zuigvlekken in haar nek ontdekte verklaarde het meisje dat een politieagent haar meerdere keren heeft misbruikt. Ook in haar achterwerk toen ze samen in een pension in Suriname waren.

[quads id=1]

Het zou bewezen zijn dat hij inderdaad omgang met haar heeft gehad. Maar niet dat hij haar heeft gedwongen. Hij krijgt daarom maar 1,5 jaar straf. Is deze straf niet te laag? Anderen zeggen weer dat hij helemaal niet gestraft moet worden omdat het meisje het zelf wilde. Maar omgang met een minderjarige mag toch helemaal niet? Bekijk het bericht voor meer informatie. Wat vinden jullie in dit geval?

[quads id=1]

Pension in Suriname

De Ware Tijd schreef het volgende: Anderhalf jaar voor agent die omgang had met minderjarige. Politieagent Kishan J. is donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van anderhalf jaar, waarvan vijf maanden voorwaardelijk onder aftrek. Hij staat terecht voor intiem misbruik met een vijftienjarig meisje.

[quads id=1]

Tegen haar wil

Bij de straf hoort een proeftijd van drie jaar. Kantonrechter Siegline Wijnhard week met haar uitspraak af van de strafeis (drie jaar) van officier van justitie Claudia Bruining. De politieman ontkent dat hij tegen de wil van het minderjarige slachtoffer iets heeft gedaan. Ook de rechter acht het niet bewezen dat hij het meisje heeft gedwongen voor omzet. Ze acht het wel bewezen dat hij omgang met haar heeft gehad.

[quads id=1]

Ze komt ongeloofwaardig

Advocaat Chandra Algoe zei dat haar cliënt het meisje niet tegen haar wil heeft meegenomen. De raadsvrouw zei eerder dat de verklaringen van het slachtoffer vanaf het begin van de zaak ongeloofwaardig overkomen. Ze vermoedt dat de minderjarige, voordat zij gemeenschap had met Kishan J., meerdere partners heeft gehad. De zaak kwam aan het licht toen het meisje vreemd gedrag vertoonde en haar ouders haar ondervroegen.

De politieman zou enkele keren omgang met het vijftienjarige slachtoffer gehad hebben. De eerste keer was toen haar moeder haar had gestuurd om de stroomrekening te betalen. Algoe merkte op dat het erop lijkt dat de verklaringen van het slachtoffer blindelings meegenomen werden. Een aantal zaken in het onderzoekdossier kloppen volgens haar niet.

[quads id=1]

Bevestiging van 4 artsen

Vier artsen hebben bevestigd dat er geen sprake is van omgang onder dwang. Het meisje heeft bij de politie Suriname verklaard dat zij hevig bloedde en complicaties had overgehouden aan de intieme handelingen van Kishan J. Ook zou zij daardoor vaker pijnen hebben gehad. “Deze dingen kloppen niet. De artsen hebben deze zaken niet geconstateerd”, aldus de advocaat.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/07/07/minderjarige-beschuldigt-politieagent-in-suriname-van-intiem-contact-in-pension/

https://www.familienieuws.com/2019/02/09/minderjarige-verklaart-van-voor-en-in-haar-achterwerk-misbruikt-te-zijn-door-politie-agent-in-pension-te-suriname/

Bron:
http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/07/anderhalf-jaar-voor-agent-die-seks-had-met-minderjarige/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland