Edu Nandlal overleefde SLM vliegtuig vlucht van Amsterdam naar Paramaribo – vandaag precies 30 jaar geleden (video)

SLM Paramaribo Amsterdam
Vandaag, precies 30 jaar geleden, was de grootste vliegramp in de geschiedenis van Suriname. Het toestel van vliegtuigmaatschappij SLM stortte in de vroege ochtend van 7 juni 1989 neer.

[quads id=1]

Het vliegtuig was op weg van Amsterdam maar Paramaribo. 176 inzittenden komen om het leven. Edu Nandlal, 1 van de overlevenden vertelde vanmorgen op de Nederlandse televisie hoe hij de ramp heeft ervaren en hoe hij deze bijzondere dag vandaag beleeft. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de indrukwekkende video met het gesprek. Ze zeggen wel eens: Als het niet je tijd is, is het niet je tijd. Zal dat echt zo zijn? We wensen Suriname, SLM en alle nabestaanden van de slachtoffers extra veel sterkte vandaag.

[quads id=1]

Van Amsterdam naar Paramaribo

Het vliegtuig was op weg van Amsterdam maar Paramaribo. Van de 187 inzittenden overleven er slechts elf de crash. 176 inzittenden komen dus om het leven. Inclusief 15 voetballers van het kleurrijk elftal. Het elftal bestond uit Nederlandse voetballer van Surinaamse afkomst. Net zoals Edu. Edu Nandlal. 1 van de mensen die de vliegramp heeft overleefd. Hij vertelde vanmorgen op de televisie in Nederland zijn ervaring en hoe hij de dag vandaag beleeft.

[quads id=1]

SLM Paramaribo AmsterdamBekijk de indrukwekkende video.

SLM vliegtuig

Oud-voetballer en slachtoffer van de SLM-vliegtuigramp Edu Nandlal is in Nederland gast geweest in ‘De Ochtend Show to go’. Het is vandaag precies dertig jaar geleden dat de vliegramp gebeurde.

Video

Bekijk de video vanaf 14.45:

[quads id=1]

Bron: De Ochtend Show to go
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland