Baby Mama’s Club Suriname organiseert een pre-Vaderdag evenement in Paramaribo

Vaderdag Paramaribo
Vaderdag komt eraan. Daarom organiseert Baby Mama’s Club Suriname een pre-Vaderdag evenement in Paramaribo

[quads id=1]

Speciaal voor ouders, ouders in wording i.h.b vaders, aanstaande vaders en mannen met een kinderwens. Dit is een hele leuke ontspanningsactiviteit voor jullie. Dus… Mama’s, dames, breng je man, vriend, oom, neef, buurman, kennis of kom gezellig met je vriendinnen, heren neem je vrienden mee, naar deze leuke maar bovenal leerrijk evenement. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk ook de uitnodiging van het event. Like and share
p.s. Papa teki yu verantwoortu. Wees een vader ongeacht de band met de moeder van je kind.

[quads id=1]

Er worden 5 gratis kaartjes weggeven voor de Baby Mama’s Club pre-Vaderdag event in Paramaribo. Hoe kun je dat winnen? Stuur een privé bericht naar onderstaande FB Pagina:

https://www.facebook.com/Baby-Mamas-Club-241534932847267/

Vaderdag Paramaribo

Baby Mama’s Club organiseert pre-vaderdag evenement in Paramaribo. De Baby Mama’s Club organiseert ter gelegenheid van Vaderdag op 16 juni voor het eerst de ‘Be a Superdad Get Together’. Dit vaderdagevenement van de ngo is bedoeld om vaders en mannen die kinderen opvoeden te versterken in de relatie met hun kinderen.

“Onze organisatie richt zich ten eerste op moeders, aanstaande moeders en vrouwen met een kinderwens. Wij willen dat het goed gaat met onze doelgroep, maar om dat te realiseren zul je ook aandacht moeten besteden aan gerelateerde groepen. Vandaar dat wij hebben gemeend om een vaderdag activiteit te organiseren”, zegt Sharon Crawford, voorzitter van Stichting Baby Mama’s Club,.

Het thema voor de Get Together is ‘Verantwoord ouderschap: Papa teki yu verantwoortu’. Op het programma staan motivatietoespraken door mannen en voor mannen, stand up comedy, zang, dans, spelletjes, hapjes en drankjes. Baby Mama’s Club streeft er naar om op elk moment verantwoord ouderschap te promoten en hoopt dat het beter zal gaan met de opvoeding van kinderen en het gezin waarin ze opgroeien.

[quads id=1]

“Daarbij heb je ook vaders nodig. Wij willen dat vaders zich verantwoordelijk gaan opstellen, ongeacht hun relatie met de moeder van hun kinderen. “Verantwoord ouderschap is niet alleen financiële zorg maar ook geestelijke begeleiding geven, quality time together, huiswerkbegeleiding ”, somt Crawford op.
Crawford vindt ook dat deze activiteit zeer zeker door mannen moet worden bezocht om te leren zich beter te kwijten van hun taak en verantwoordelijkheid. Zij krijgen dan skills en handvatten aangereikt om het nog beter te doen. Daarom is het thema super dad. Een super dad is die man waar de kinderen naar kunnnen opkijken, hij zorgt voor het gezin of alleen de kinderen en biedt elke ondersteuning die nodig is.

[quads id=1]

De Baby Mama’s Club is opgericht in april 2016. Door middel van uiteenlopende activiteiten ondersteunt deze stichting de Surinaamse vrouw bij haar zwangerschap, moederschap en de opvoeding van haar kind(eren). Dit doel bereikt zij door activiteiten van informatieve, educatieve en recreatieve aard te organiseren. Deze formule zal eveneens bij de “Be a Superdad get together” de rode draad vomen, die op zondag 9 juni om vijf uur in de Re-integratie zaal voor Ex-militairen, aan de Thomsonstraat nummer 6 te Paramaribo wordt gehouden.

p.s. Wees een vader ongeacht de band met de moeder van je kind.

( deze skills kun je ontwikkelen)

Be there

Toegang SRD 30 (inclusief snacks & drinks)

TIjd: 17.00- 19.30

kaartjes / info 8520261
Bekijk onderstaande foto voor meer informatie:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland