Onze lieve mama en dochter Irsa Nasir uit Suriname is vandaag precies een jaar uit ons midden

In memoriam Suriname

Voor altijd uit ons midden
Voor eeuwig in ons hart

In memoriam

[quads id=1]

Irsa Nasir

Het is vandaag precies een jaar geleden dat 35 jarige Irsa Nasir tragisch overleed in Suriname. Haar verdrietige kinderen, ouders en de overige nabestaanden laten weten dat ze haar heel erg missen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

in Memoriam Suriname

De 35-jarige vermoorde Irsa Nasir wordt vandaag gecremeerd te Paramaribo

\U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland