Onze dochter Shiragani Panchoe uit Suriname is Cum Laude afgestudeerd als arts in Amsterdam

geslaagd Suriname

Vol trots en blijdschap maken de trotse ouders Dayanand en Gini Panchoe – Ramautar bekend dat hun dochter Shiragani Panchoe uit Suriname is afgestudeerd als arts in Amsterdam.


Ze kreeg hierbij het predicaat Cum Laude. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

Geslaagd

Shiragani Panchoe

[quads id=1]

geslaagd Suriname

Geslaagd – Shiragani Panchoe

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland