Bekende artiest uit Paramaribo betaalt SRD 51.000 voor nieuwe neus in Amsterdam (foto’s en video’s) – Suriname celebrity

arties Paramaribo Amsterdam
BakaaBoi Lucky, de jonge artiest uit Paramaribo, die Orjano Marengo heet, heeft een nieuwe neus. Dit kostte hem SRD 51.000

[quads id=1]

De 25 jarige artiest is door een plastische chirurg behandeld in Amsterdam. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet. En hij maakt er ook geen geheim van. Heel de wereld mag het weten. Zelfs de kosten houdt hij niet voor zichzelf. Hij deelt daarom zijn foto’s en verhaal op social media. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video’s. Mag hij vrij zijn? Het is toch zijn lichaam? Of vinden jullie dat hij het verkeerde voorbeeld geeft?

[quads id=1]

Artiest uit Paramaribo

De 25-jarige artiest BakaaBoi heeft een neuscorrectie gedaan. Dit deed de zoon van de bekende Prince Koloni in de welbekende Bergman Clinic in Amsterdam. 1 van de beste overigens. Natuurlijk zit daar ook een prijskaartje aan. Hij betaalde bijna 6000 euro hiervoor. Wat uitkomt op SRD 51.000. Een hoop geld voor een mooiere neus. Maar hij werkt hard voor zijn geld en mag toch ermee doen wat hij wil?

[quads id=1]

Clinic in Amsterdam

Het is overigens niet de eerste keer dat BakaaBoi iets aan zijn lichaam laat veranderen. Hij heeft al eerder zijn neus gedaan. En overigens is zijn huid een paar tintjes lichter. Vermoedelijk door een zeep die hij zelf heeft ontwikkeld

Zijn Facebook pagina

[quads id=1]

De artiest is heel open over zijn privé. En deelt veel op Facebook. Heel goed, zo ontstaan er ook geen leugens en roddels. Wil je de avonturen van de artiest op de voet volgen. Dit is zijn Facebook pagina. Uiteraard doet Bakaaboi veel meer dan alleen zijn uiterlijk veranderen. Hij is namelijk een steengoede artiest. Bekijk hier wat video’s van hem.

We wish him all the luck. Bakaa booi je bent een knappe en succesvolle man. Doe wat je wilt, maar je moet wel weten wanneer je moet stoppen. Want niet altijd gaat het goed. Kijk maar naar 1 van de video’s.

Foto’s en video’s

Bekijk hier wat video’s over de succesvolle artiest:

Over zijn uiterlijk

[quads id=1]

Zijn muziek:

Gerelateerde verhalen:

Artiest Bakaa Boi verkoopt zeep om je huid te bleken

Nu gratis toeristenvisum voor Surinamers die naar Frans Guyana gaan

Foto’s van zijn Facebookpagina

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland