32-jarige vrouw uit Paramaribo steekt andere vrouw in haar gezicht – politie Suriname

vriendin Paramaribo
Een 32-jarige vrouw uit Paramaribo is door de politie achter slot en grendel gezet. Ze heeft namelijk een andere vrouw zwaar mishandeld.

[quads id=1]

De twee hadden al een tijdje ruzie met elkaar en van de week barstte de bom. De vechtersbaas sloeg eerst een fles kapot op het hoofd van het slachtoffer en stak haar daarna in haar gezicht. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. De dames zijn collega’s van elkaar. Heeft het misschien met jaloezie te maken? Dat zie je namelijk vaker onder vrouwen op de werkvloer.

[quads id=1]

Vechtpartij in Paramaribo’

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Twee “call center” medewerksters slaags geraakt; een hunner in verzekering gesteld. De 32-jarige Ronella B. is op maandagmorgen 3 juni door de politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo ingesloten, na overleg met het Openbaar Ministerie. Zij wordt verdacht van onder andere zware mishandeling.

[quads id=1]

Geyersvlijt Paramaribo

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een steekpartij in het ressort. Bij aankomst op de locatie werd het slachtoffer met verwondingen op haar hoofd en in haar gelaat aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer leeft zij al geruime tijd op gespannen voet met Ronella. Op die bewuste maandagmorgen kregen zij een hoog lopende ruzie met elkaar waarbij Ronella haar eerst met een fles op het hoofd sloeg om vervolgens een scherp voorwerp tevoorschijn te halen waarmee zij het slachtoffer in het gelaat stak.

[quads id=1]

Al een tijdje ruzie

Het slachtoffer is na medische behandeling naar huis gestuurd. Ronella, B. had de plaats van het incident verlaten voor de komst van de politie. Zij is opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het politie bureau te Paramaribo. Hangende het onderzoek is zij achter slot en grendel gezet.

bron:

Twee “call center” medewerksters slaags geraakt; een hunner in verzekering gesteld

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland