Dode man op straat aangetroffen in Suriname

politie Suriname

Een droevig bericht van de politie Suriname. Er is een man dood op straat aan getroffen.

[quads id=1]

De man lijkt aangereden te zijn door een auto. De chauffeur heeft hem zo op het wegdek achtergelaten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent zijn signalement. Deel het bericht met een ieder wellicht kunnen de nabestaanden achterhaald worden. RIP

[quads id=1]

Man dood aangetroffen in de Javaweg. De politie van Lelydorp kreeg vanmorgen,woensdag 5 juni, een melding binnen dat een man zwaar gewond in de Javaweg lag. De politie ging op onderzoek uit en trof een creoolse man liggend op de rijbaan in de Javaweg aan.

politie Suriname

[quads id=1]

De man had verwondingen aan het hoofd en in het gelaat en toonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van deze man vast.

De persoonsgegevens van deze man zijn vooralsnog niet bekend bij de politie.

[quads id=1]

Het vermoeden bestaat dat de man is aangereden en in hulpeloze toestand is achter gelaten. In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Nadere berichten volgen.

Man dood aangetroffen in de Javaweg

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland