36-jarige broer dood aangetroffen in Suriname – misdrijf of zelfdoding

politie Paramaribo
Een man in Suriname heeft de politie gebeld. Hij heeft zijn 36-jarige broer hangend in de kamer aangetroffen.

[quads id=1]

Toen de politie aankwam troffen ze het ontzielde lichaam aan op bed. Zijn broer heeft hem daar naartoe verplaatst. De politie onderzoekt of het gaat om een misdrijf. Het is toch zelfdoding? Of had de broer hem daar moeten laten hangen?

[quads id=1]

Broers uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Lijk 36-jarige man in Suriname aangetroffen op bed. De politie van Albina kreeg zondagochtend een melding van een lijk in een woning te Marijke dorp. De politie schakelde Recherche Oost Suriname om het onderzoek voort te zetten. Dit slachtoffer woonde met zijn jongere broer in het huis waar zijn ontzield lichaam op een bed is aangetroffen.

[quads id=1]

Hangend in de slaapkamer

De jongere broer deed de melding bij de politie. Hij trof het slachtoffer hangend in de slaapkamer aan en plaatste hem op het bed. De politie is nog bezig met het onderzoek. Het ontzielde lichaam is ter obductie in beslag genomen.

[quads id=1]

Kan het een misdrijf zijn?

Het is vooralsnog niet bekend of er sprake is van een misdrijf. De recherche wacht het obductie resultaat af.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/lijk-36-jarige-man-aangetroffen-op-bed/

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland