19-jarige uit Suriname gaat naar de winkel met SRD 17.835 en wordt beroofd

vakantie Paramaribo
Wie loopt er nu met zoveel geld op zak? Deze 19-jarige jongen uit Suriname zegt dat hij beroofd is door twee gewapende mannen. Hij had bijna SRD 18 duizend bij zich

[quads id=1]

Hij was aan het werk en wandelde even naar de winkel. Bekijk het bericht voor meer informatie. Zijn verhaal is een beetje twijfelachtig. Wat denken jullie?

[quads id=1]

Winkel in Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Pompbediende gaat met SRD 17.835 naar de winkel en wordt beroofd. De 19-jarige pompbediende Xavier uit Suriname is zondagavond overvallen voor een winkel aan de Hadji Rashied Pierkhanweg. Volgens verklaring van de pompbediende was hij naar de winkel. Toen hij ter plaatse aankwam, werd hij door twee mannen onder schot gehouden en werd hij beroofd van de dagopbrengst.

[quads id=1]

Maximaal SRD 500

In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname met P.S., de eigenaar van het pompstation, gesproken. Volgens P.S. vernam hij van zijn werknemer dat hij is overmeesterd en beroofd van een geldbedrag van SRD 17.835. Het beleid binnen het bedrijf is dat een pompbediende maximaal een bedrag van SRD 500 bij zich mag hebben. Deze werknemer heeft de regel overtreden door zoveel geld bij zich te houden en vervolgens hiermee over straat te gaan.

[quads id=1]

Zonder te melden

Hij heeft zonder te melden zijn werklocatie in Suriname verlaten en is naar de winkel gegaan. Volgens de eigenaar heeft hij van twee getuigen vernomen dat de verdachte zelf het geld aan de twee mannen heeft overhandigd. Bovendien was er geen sprake van een wapen. De politie is ter plaatse geweest en het blijkt dat de beveiligingscamera van de bedoelde winkel niet werkt. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/pompbediende-gaat-met-srd-17-835-naar-de-winkel-en-wordt-beroofd/

Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland