Opa en oma van 60 kleinkinderen zijn 60 jaar getrouwd – echtpaar uit Suriname (foto’s)

getrouwd Suriname
Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor dit bijzondere echtpaar uit Suriname. Ze zijn namelijk 60 jaar getrouwd

[quads id=1]

Raymond Bijeren en Antoinette Hudson zijn ook nog eens gezegend met 60 kleinkinderen en een groot aantal achterkleinkinderen. Bekijk het bericht om meer te lezen over het echtpaar. Een mooi voorbeeld voor velen. Like & Share <3

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

BIC Marowijne schreef het volgende over het echtpaar: Raymond Bijeren en Antoinette Hudson gehuwd Bijeren op 27 mei 1959 werden onlangs in de bloemetjes gezet tijdens de viering van hun 60 jarig huwelijk op 27 mei 2019 te Pelgrim kondre te Marowijne in Suriname.

60 jaar getrouwd

Mr Bijeren is Interieurverzorger geweest tot zijn pensionering bij het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling Suriname, Mw. Bijeren was huismoeder ze deden aan gezinslandbouw, gediend in de kerkgemeenschap onder de Wesleyaanse gemeente te Pelgrim. Dit echtpaar heeft samen tien kinderen gekregen waarvan ÊÊn wijlen is, zestig kleinkinderen en veertig achterkleinkinderen.

[quads id=1]

10 kinderen

Districtscommissaris Mw. Kenya Pansa van Marowijne zuid-west Suriname, familieleden en andere genodigden waren aanwezig om dit heugelijk feit met ze te vieren. De Dc bedankte het echtpaar voor het voorbeeld dat ze zijn voor velen, wat geloof, liefde, geduld en hard werken doet om een huwelijk / relatie in stand te houden ondanks vele tegenslagen.

Hard werken

Ze drukt een ieder op het hart om het voorbeeld van dit bijzonder echtpaar te volgen. Namens de President van Suriname Z.E. D.D. Bouterse en de gemeenschap van Marowijne kreeg het echtpaar een enveloppe en een bloemstuk overhandigd.
“Marowijne voorwaarst”.

[quads id=1]

💎60 jaar beloofde trouw, 💎
Een halve eeuw reeds man en vrouw. 💎
De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren, 💎
Hoewel er misschien ook moeilijke tijden waren. 💎
Doch ook voorspoed op zijn tijd,
Vol liefde en saamhorigheid. 💎
Dankbaar dat we mogen delen met deze 60 jaar, 💎
Geven wij een dikke knuffel en feliciteren we dit diamanten paar
Chani Iengibe

Foto’s:

Bron:BIC Marowijne
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland