Vrouw, man uit Nederland en 1 uit Suriname betrapt met coke en anus bolletjes – politie Suriname

politie Suriname
Helga, Jaha en Cillian uit Nederland zitten in Suriname achter slot en grendel. Ze worden verdacht van drugssmokkel

[quads id=1]

Bij hen is coke en ook een hoeveelheid aan anus- bolletjes aangetroffen. Het was de bedoeling om deze naar het buitenland te smokkelen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Update: De militair was slechts taxichauffeur en is inmiddels op vrije voeten.

[quads id=1]

Politie Suriname

KPS schrijft het volgend: Vier drugsverdachten aangehouden en opgesloten. Jaha A., Cillian, M. en L. zijn op maandag 20 mei door politieambtenaren van de controle post Stolkersijver in het district Commewijne staande- en vervolgens aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

[quads id=1]

Militair

Tijdens controle zijn in de schoenen van Jaha in totaal 800 gram cocaïne aangetroffen. In het bezit van Cillian zijn 16 zogenaamde anusbolletjes met cocaïne aangetroffen. Deze met cocaïne gevulde bolletjes hebben een bruto gewicht van 460 gram. Cillian was naar Suriname gekomen om aan drugssmokkel te doen. Hij bezit de Nederlandse nationaliteit.

[quads id=1]

Man uit Nederland

De drie mannen verplaatsten zich in een auto die door L. Bestuurd werd. L. is militair van beroep. ( note: hij was slechts de taxichauffeur en is inmiddels op vrije voeten) Nader onderzoek bracht naar voren dat ene Helga,A. als tussen persoon had gefungeerd tussen de drugsmokkelaars en de drugsverstrekker.

politie SurinameOp aanwijzing van de drie mannen is zij opgespoord en in de kraag gevat. De bedoeling was om de cocaïne naar Nederland te smokkelen en wel via Suriname,Frans-Guyana en Frankrijk.

[quads id=1]

Smokkelen naar het buitenland

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het viertal achter slot en grendel gezet. De Narcotica Brigade en de Militaire Politie zijn belast met het nader onderzoek van deze strafzaak.

Bron:

https://www.politie.sr/vier-drugsverdachten-aangehouden-en-opgesloten/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland