Huis van familie Moesnadi in Suriname zwaar getroffen door rukwinden – (foto’s)

Suriname Nickerie
Wat een ellende voor familie Moesnadi in Suriname. 1 dag voor voor Ied ul fitre zijn ze getroffen door een natuurverschijnsel.

[quads id=1]

Het huis van de familie in Nickerie is namelijk getroffen door heftige rukwinden. Zo erg dat hun dak meters verder op een ander perceel kwam te liggen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de foto’s. Hebben jullie in Nickerie of in de rest van Suriname ook last gehad van dit natuurverschijnsel?

[quads id=1]

Familie uit Suriname

Dak van woning familie Moesnadi in Nickerie Suriname getroffen door rukwinden. Deze familie uit Nickerie kreeg gisteren de schrik van hun leven. “Ik was in shock toen ik zag dat het dak van mijn slaapkamer en van onze bergruimte was weggerukt door een rukwind.” De familie is al meer dan 20 jaar woonachtig op dit adres en zoiets hebben ze nog nooit meegemaakt.

[quads id=1]

Meer dan 20 jaar

Het gebeurde 1 dag voor Ied ul Fitre. De familie was al bezig met de voorbereidingen voor het feest. De vrouw des huizes liep op een gegeven moment naar haar kamer en hoorde een hard geluid. Een rukwind. Gelijk daarna zag ze dat het dak van hun woning gedeeltelijk was weggewaaid en terecht was gekomen op een leegstaand perceel.

Volgens de aangeefster heeft de districtscommissaris van Nickerie direct daarna een bezoek gebracht aan de gedupeerde familie. En heeft daarbij de nodige hulp geboden.

[quads id=1]

DC van Nickerie

Het dak is inmiddels weer in orde gemaakt. Alle kleding en alles wat in de slaapkamer stond is vanwege de heftige regen nat geworden. De familie uit Suriname is blij met de hulp die zij van de DC van Nickerie en van de overige buurtbewoners heeft gehad. Zij danken hen van harte hiervoor. Samen staan we sterk

Bekijk hier de foto’s:

Bron: Actionnieuws Suriname en DBS
Foto’s van Actionnieuws Suriname